Återbud – Uteblivet besök

 

veterinär Erik Ehnvall

Nymfparakit

Om ni behöver avboka en tid, gör detta så snart ni kan, dock senast 24 timmar innan det planerade besöket. Inom 24 timmar från bokad tid krävs läkarintyg. Detta gäller även er som beställer samma dag och onlinebokningar. Avbokning av tid på måndag måste ske på fredagen innan, senast klockan 14.00. Annars tillkommer en avgift, se nedan.

Observera att avbokning endast kan ske via telefon 013-12 40 30 eller via e-post info@erveterinar.se. Om vi inte svarar i telefonen lämna ett meddelande.  Ibland kan det vara svårt att nå oss på telefonen. Däremot går det inte att boka om tiden via e-post. Ombokning kan endast ske via telefon eller via onlinebokning.

Det är viktigt att ta bort uteblivna besök i tid så att vi kan planera vår dag för eventuella operationer, hembesök, utredningar mm.  Ett uteblivet besök är viktigt att veta då andra kan vilja ha den tiden. Det vore synd om de ska vänta till morgondagen bara för att du inte orkar ringa tidigare. Vi är där och håller DIN tid till DIG som DU har beställt.

Vid fakturering kommer kreditupplysning göras. Uteblivet besök eller sen avbokning som inte avbokats enligt ovan kommer att debiteras enligt följande tabell:

PRISER VID UTEBLIVET BESÖK ELLER SEN AVBOKNING (Gäller per djur)Pris
Vaccination375 kr
Veterinärbesök (gäller även avgiftsfria besök)575 kr
Operation/Sövning825 kr
Hembesök1635 kr
Jour1390 kr

Uppgifter vid avbokning

  • För- och efternamn på djurägaren
  • Personnummer
  • Telefonnummer
  • Djurets namn
  • Tiden som ska avbokas (datum och klockslag)
  • Uppgift om du vill bli uppringd för att boka en ny tid

Tack för din förståelse!