Om veterinären

Veterinär Erik Ehnvall ER VETERINÄR LINKÖPING

ER VETERINÄR I LINKÖPING AB

ER VETERINÄR heter Erik Ehnvall och har från sommaren 2008 en djurklinik med namnet ER VETERINÄR. Mycket hände under 2016. Läs mer här Tumör hos mig? Hyperparatyroidism – Vad är det?

ER VETERINÄR Erik Ehnvall är uppväxt i en veterinärfamilj i Uppsala och blev legitimerad veterinär 2001. Sedan dess har veterinär Erik Ehnvall prövat på det mesta inom det veterinära yrket. Veterinär Erik Ehnvall har arbetat på djursjukhus, distrikt, som privat veterinär,  med gränskontroll, djurhälsa och djurskydd. Veterinär Erik Ehnvall har även undervisat, hållit föreläsningar, och varit tävlingsveterinär på både hund-och hästtävlingar.

Veterinär Erik Ehnvall ER VETERINÄR LINKÖPING

Veterinär Erik Ehnvall

Veterinär Erik Ehnvall fascineras av mångfalden inom mitt yrkesområde, men det är framförallt hans intresse för djur och profylax (att förhindra sjukdomar) som fick veterinär Erik Ehnvall att starta eget. Målet är att bedriva en verksamhet med bra kvalitet i en lugn atmosfär och en bättre kontakt med djur och kunder.

Numera bor veterinär Erik Ehnvall i södra Linköping med sin familj.

Under 2016 blev jag opererad för hyperparatyroidism. Läs mer om detta och min sjukdom, Tumör hos mig? Hyperparatyoidism – vad är det?

 

Nedan en artikel skriven i Mera Linköping den 3 juni 2014.

Artikel Linköping Mera