Om veterinären

Veterinär Erik Ehnvall ER VETERINÄR LINKÖPING

ER VETERINÄR I LINKÖPING AB

ER VETERINÄR heter Erik Ehnvall och har från sommaren 2008 en djurklinik med namnet ER VETERINÄR. Jag är uppväxt i en veterinärfamilj i Uppsala och blev legitimerad veterinär 2001. Sedan dess har jag prövat på det mesta inom det veterinära yrket. Jag har arbetat på djursjukhus, distrikt, som privat veterinär,  med gränskontroll, djurhälsa och djurskydd. Jag har även undervisat, hållit föreläsningar, och varit tävlingsveterinär på både hund-och hästtävlingar.

Veterinär Erik Ehnvall ER VETERINÄR LINKÖPING

Veterinär Erik Ehnvall

Jag har alltid fascinerats av mångfalden inom mitt yrkesområde, men det är framförallt hans intresse för djur och profylax (att förhindra sjukdomar) som fick mig att starta eget. Målet är att bedriva en verksamhet med bra kvalitet i en lugn atmosfär och en bättre kontakt med djur och kunder.

Numera bor jag i södra Linköping med min familj.

Under 2016 blev jag opererad för hyperparatyroidism. Läs mer om detta och min sjukdom, Tumör hos mig? Hyperparatyoidism – vad är det?

 

Nedan en artikel skriven i Mera Linköping den 3 juni 2014.

Artikel Linköping Mera