Jourveterinär

 

Veterinär Erik Ehnvall ER VETERINÄR Linköping

Veterinär stetos

Veterinär Erik Ehnvall är jourveterinär / akutveterinär i mån av tid på vardagar/helger under dag/natt för akuta och brådskande sjuka djur. Veterinären gör även hembesök. Telefonnumret är 013-12 40 30. Jag ber övriga samtal, som ej är akuta, att vänta till kontorstid. Vi ber er att samtal för bokningar, som ej är akuta och brådskande, sker under kontorstid.

Rådgivning/konsultation jourtid

Rådgivning/konsultation under jourtid debiteras med 100 kr (Swish 123 199 81 29, Denna avgift gäller inte om det blir ett besök). Tidsbeställningar går inte att göra under jourtid. Om jag inte svarar i telefonen eller inte ringer tillbaka inom 15 minuter skall ni ringa 118 118 för att få tag på närmaste jourhavande veterinär. Se även längre ner på denna sida. För betalning under jour, se här.

Akuttider finns dagligen hos oss.

Gäller min försäkring under jour?

Ja, den gäller under jourtid för de vårdkostnader som uppkommit under ditt djurs försäkringstid och har sin grund i de skador och sjukdomar som är medicinskt motiverade. De uppgifter som ligger till grund för din försäkring kan du läsa i ditt försäkringsbrev. I ditt försäkringsbrev kan du även hitta villkoren och hur hög självrisken är.

Betalning under jour

Det är dyrare med vård under jourtider. Sjukvården för djur är tyvärr inte statligt subventionerad som sjukvården för människor. Därför kostar det……… Se här för egentliga kostnader på sjukhus och vårdcentraler i Östergötland.

Hos ER VETERINÄR betalar du under jour med Swish eller med kort. Vi har tyvärr ingen möjlighet att fakturera och eftersom försäkringsbolagen är stängda kan vi inte direktreglera. Den 1 februari 2017 slutade vi att ta emot kontanter då detta ökade risken för rån och inbrott. Vi tar emot kort och Swish som betalning.

När vi under jour inte har svarat eller ringt tillbaka inom 15 minuter, var god ring…….

Smådjursjukhus med natt jour i närheten av ER VETERINÄR i Linköping
Evidensia Specialistdjursjukhus Strömsholm (Västerås)……………………0220-45 800
AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen (Stockholm)………………….08-505 303 00
Alingsås djursjukhus (Alingsås)……………………………………………………….0322-63 20 00
Universitetsdjursjukhuset (Uppsala) ………………………………………………..018-67 26 80
Blå Stjärnans Djursjukhus (Göteborg)……………………………………………..031-65 35 00

Ni kan även nå Distriktsveterinärerna genom att trycka här