Betalning

Veterinär Erik Ehnvall

Betalningskort

ER VETERINÄR tar emot alla vanliga förekommande bank- och kreditkort och Swish. Vi har från 1 februari 2017 slutat att ta emot kontant betalning då detta ökar risken för inbrott och rån. Kortbetalarmaskinen är mobil och kan tas hem till kunden vid hembesök. Betalning sker efter varje avslutad besök.

På kvällen/nätter/helger kan vi behöva ta förskottsinbetalning vid inskrivningen beroende på prisbild. Kostnaden för akuta jour besök är alltid svåra att beräkna exakt, eftersom det beror på hur länge djuret ska behandlas eller hur djuret svarar på behandling. Vi gör först en preliminär bedömning och du betalar en förskottsbetalning på 50% av den beräknade kostnaden. Detta gäller även vid operationer.  Vi hoppas att ni har förståelse för detta betalningsförfarande. Kreditupplysning kan komma att göras vid större summor. Hela kostnaden skall betalas innan ni tar hem djuret.

Om ni har Agriakortet kan ni även delbetala hos ER VETERINÄR.

Veterinär Erik Ehnvall

Swish

Under kontorstid finns det dock möjlighet att direktreglera med era försäkringsbolag om ni har ert djur försäkrat. Avgiften vid direktreglering  kommer ni inte att få tillbaka från ert försäkringsbolag.

Vi har tyvärr slutat med fakturering och krediter då vissa djurägare inte betalar sina räkningar. Vissa har vi t.o.m. skickat till Kronofogden. Tråkigt men sant. Eftersom vissa inte betalar så får ingen faktura. Det kommer inte göras några undantag.

Veterinär Erik Ehnvall

Mobil kortbetalare hos ER VETERINÄR

Om ditt djur är försäkrad så direktreglerar vi med erat försäkringsbolag, för mer information, se här. Vi kan tyvärr inte direktreglera under jour eftersom försäkringsbolagen är stängda. Då gäller swich eller kort betalning.

Citat om kredit
“Kunden vilja ha kredit
Jag inte giva kredit
Kunden bliva arg

Jag giva kredit
Kunden inte betala
Jag bliva arg
Bättre kunden bliva arg